29 Ocak 2009 Perşembe

Kadın-Erkek

Herhangi bir kadın-erkek ilişkisinde erkek banka hesaplarını, evini, arabasını ve daha olası pek çok maddi varlıklarını vermekte; Kadının ise bütün bunların karşılığında, kazanmak için hiçbir çaba harcamak zorunda kalmamış olduğu kendi bedensel varlığını sunması yeterli olmaktadır.
Başka bir deyişle erkek hayatı boyunca çalışarak kazandığı tüm mal varlığını verirken, bütün bunların karşılığında kadın yalnızca bedeninin kullanım hakkını vermektedir.
Kadın çok iyi bilir ki; cinsel gereksinimi erkek tarafından asla reddedilmeyecektir. Buna ihtiyaç duyduğu her an, erkek gönüllü olarak onun hizmetinde olacaktır. Dolayısıyla, her istediği an, istediği kadar elde edebileceği bir şeyi gözünde büyütmesi için hiçbir neden yoktur.
Yüksek libidosuna tutsak olan erkek, bunun için kendisinden istenebilecek tüm bedelleri ödemeye her an hazırdır. Erkek karşısında kadını takas gücü olan ekonomik bir meta haline getiren şey budur.
Kadın cinselliğini canı istediği zaman yaşar, istediği zaman da kolaylıkla erteler.
Kadınlar erkeklerin cinsel güdülerini ortaya dökebilecek tavırlarla ortalarda gezer sonra da “tacize uğradım komiserim” der.
Bayanlar kendilerini teşhir edecek kıyafetler giyer veya tahrik edici hareketlerde bulunur. Erkekler kadınları seyreder, kadınlarda seyredilişlerini. Ve kadınlar parmağını gözüne sokarcasına “Beni fark et “diye ısrar ediyor.
Gerçek tacizci kimdir dersiniz? Erkekler mi yoksa erkekleri tahrik etmek için her yolu deneyen kadınlar mı?
Türk kadınları neyi beğenmiyor ya da sorun Türk erkeklerinde mi? Okuduğum kadın-erkek ilişkileri üzerine yazılmış bir kitaptan biraz alıntı yaparak Türk erkeklerimizin üzerinde biraz daha düşündüreceğim.
Rus kızlarımız Türk erkeklerimizi romantik buluyorlarmış, Türk erkekleri vücut temizliğine önem veriyorlarmış, Türk erkeğinde seks 3.sıradaymış. Ruslara göre romantiklik nasıl bir şey bilemiyorum. Sanırım seksin 3.sırada gelmesi de Türk erkeklerinin Rus kızlarımıza 100yıllık eşiymiş gibi davranması sahiplenmesi, sonrasında onlara değer verilmesi ve düşünüyorum ki seks bu şekilde 3.sıraya giriyor.
Hayır, efendim öyle değil işte bunu böyle düşünen tek millet Ruslar olmalı çünkü Rusya’da erkekler her şekilde bir bayan için çaba harcamamakta ve onlarla kolaylıkla birlikte olabilmektedir ve zaten Rus erkeklerde cinselliğe doymuşlardır.
Oysa Türkiye’de bir erkeğimiz Rus bir hatun gördüğünde kırk takla atarak onu elde etme çabasına giriyor bu yüzdendir ki Rus kızlarımız Türk erkeklerinin kendileriyle ilgilendiklerini düşünüyorlar. Türk erkeklerimize doyumsuz deniliyor peki bizim kızlarımız ne oluyor onu da merak ediyorum yoksa kızlarımızda mı problem var.
Kadın-erkek ilişkisinde bu çelişkiler böyle sürmeye devam eder… Kimisine göre Türk erkekleri mükemmeldir kimisine göre de aç doyumsuz kaba vs vs…
Şimdi sorarım sizlere Rus olmayı mı tercih ederdiniz yoksa Türk kalmayı mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder